Ma: 2020.05.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Nincs kolbászból a kerítés: a szokásos lopásnak indult, de rablásba torkollott egy „navajonki” délelőtti matinéja
Privatkopo.hu 2019.02.11. 18:44:00

A gyanú szerint a 21 éves férfi egy aszódi üzletből akart élelmiszert lopni vasárnap, délelőtt, majd az őt tetten érő tulajdonost bántalmazta az eltulajdonított termékek megtartása érdekében. Az elkövetőt a nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.  A Gödöllői Rendőrkapitányságon indult eljárás rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 21 éves bagi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. február 10-én, délelőtt ment be egy aszódi üzletbe, ahol 12 darab kolbászt rejtett ruházatába, majd azzal távozni kívánt az üzletből. A lopási szándékot az üzlet tulajdonosa észrevette, és megpróbálta megakadályozni a gyanúsított távozását, aki ennek hatására dulakodni kezdett a tulajdonossal, és miután földre estek, többször meg is ütötte a sértettet. Ezek után a férfi elmenekült a helyszínről.

A gödöllői rendőrök adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2019. február 11-én, hajnalban, egy bagi ingatlanban elfogtak.

Előállítását követően a 21 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.  

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat