Ma: 2021.01.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
Egy 34 éves abai drogkereskedő úgy döntött, hogy nem szeretne a családjával karácsonyozni
Privatkopo.hu 2020.12.02. 15:44:00

A székesfehérvári rendőrök egy 34 éves férfi lakóhelyén tartottak kutatást, mert a gyanú szerint különféle bódító hatású, tiltott szerrel kereskedett. A tőle vásárló két másik férfi ellen kábítószer birtoklása miatt indult eljárás.A székesfehérvári nyomozók 2020. december 2-án, kora hajnalban kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit vettek őrizetbe.

A megalapozott gyanú szerint a 34 éves abai lakos az elmúlt hónapokban több alkalommal adott el kábítószernek minősülő anyagot két férfinak. A rendőrök T. István lakóhelyéül szolgáló ingatlanban és a használatában lévő garázsban kutatást tartottak, amelynek során kábítószer gyanúját keltő, több zacskónyi fehér port és szintén műanyag tasakokba csomagolt zöld növényi törmeléket, továbbá készpénzt, mobiltelefonokat találtak és foglaltak le.

A nyomozók a férfit - őrizetbe vétele mellett - kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A vele kapcsolatban álló és tőle tiltott bódító hatású szert több ízben vásárló 26 és 30 éves székesfehérvári lakosokat a rendőrség kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítja.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat